حلويات العيد
كل عام وحضراتكم بخير
الحسابات علي المقادير المرفقه والي هي تقريبا عامه
نراعي ان الحسابات هتختلف لو تم تعديل المقادير
■ الكحك
١ كيلو دقيق
نصف كيلو سمن قابل للزياده لو العجينه كانت ناشفه
ذره ملح
ذره سكر
نصف كوب ماء او لبن
قطعه خميره بيره او معلقه صغيره خميره فوريه
(المقادير كيلو دقيق هتعمل كيلو كحك )
معامل كارب 70%
معامل دهون 30%
كان في صفحه دكتور تغذيه وضحت ان الكحكه فيها 30 % نشويات و 35 % سكريات ..اي ما يعادل 65 % كارب
اعتمدوا ماتروه الانسب
■ بسكوت نشادر
٣ كيلو دقيق
١ كيلو سمن
١ كيلو سكر
١ معلقه كبيره نشادر
نصف كوب لبن
١ ظرف بيكينج باودر
١ ظرف فانيليا
(المقادير هتتضاعف ..يعني كيلو دقيق هيدي 2 بسكوت )
معامل كارب 71 %
معامل دهون 25-30%
■ بيتيفور ساده قبل أي تزيين
٣ كوب وربع دقيق منخول
نصف كيلو زبده طريه
كوب الا ربع سكر بودره
٤ بياض بيض
نصف معلقه فانيليا
(المقادير هتدي كيلو دقيق يعمل كيلو بيتيفور )
معامل كارب 46 -50 %
معامل دهون 40%
■ كحك بعجوه من غير سكر
أقرب حاجه ليه المعمول الجاهز ..حسابه 65% كارب
أحصل على التحديثات عبر البريد الإلكتروني من
Blue Circle - إدارة السكري
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق